Planera för framtiden

Viktigt att tänka på för dig som vill planera för framtiden.

 • Chatta direkt Vardagar 08-17
 • Kontakta oss

Att planera för framtiden

För många känns det givet och självklart med planering genom livet. Oavsett om det gäller barnkalas, bröllop eller resor är planeringen a och o. På samma sätt som det är viktigt att planera för dessa betydelsefulla livsögonblick, är det av lika stor vikt att planera noggrant för framtiden. Att se över din juridiska situation och planera för framtiden gör skillnad. Därför har vi samlat viktig information och läsning för dig så att du kan känna dig trygg inför livets alla kommande kapitel.

Se hela texten

Aktuellt för dig

Tänk dig att du en dag hamnar i en situation där du inte längre kan fatta dina egna beslut. En situation när någon annan ska ta beslut som handlar om ditt ekonomiska välstånd eller ditt personliga välmående. Genom att upprätta en framtidsfullmakt ger du ditt framtida jag en trygg hand att hålla i om livet tar oväntade svängar. Det är en försäkring för din värdighet och ditt välbefinnande om du inte längre är förmögen att fatta dina egna beslut.

Varje livssituation är unik. Det är fantastiskt på så många vis. Men till varje unik livssituation hör också en unik juridisk situation. För att säkerställa att din kvarlåtenskap fördelas så som du önskar rekommenderar vi att du upprättar ett testamente.

Idag finns det tusen ställen att spara saker på. Molntjänster, hårddiskar och förstås den gamla hederliga byrålådan. I Livsdokumentet® samlar du viktigheterna på en plats som bara du kommer åt, i tryggt förvar bakom BankID. En plats som finns kvar när du flyttar, byter jobb, hittar en ny livspartner eller åker på semester. Du väljer också vem eller vilka som ska ta del av dina livsdokument den dagen du inte längre finns i livet.

Undvik krångliga resor till banken, risken för spillt kaffe eller nyfikna blickar i den hemliga pärmen. Förvara din framtidsfullmakt, ditt testamente och dina andra viktiga handlingar hos oss och säkerställ att dessa viktiga dokument hamnar i rätt händer den dagen du inte längre är i livet. Vår dokumentförvaring är inte bara bekväm utan utgör också en kostnadseffektiv försäkring mot de ekonomiska konsekvenser som kan uppstå om dina viktiga juridiska handlingar förloras eller förstörs.

Behöver du juridisk rådgivning kring din livssituation, din framtidsfullmakt, testamente eller i största allmänhet? Vi reder ut frågeställningar och vägleder utifrån just ditt behov.

Relaterade tjänster

Framtidsfullmakt

fr. 3 995 kr

En framtidsfullmakt är en försäkring om det kommer en dag när du inte längre kan fatta dina egna beslut.

 • Kostnadsfritt inledande samtal
 • Fri avbokning
 • Bevittning ingår
Läs mer om Framtidsfullmakt

Testamente

fr. 3 995 kr

Ett testamente är en kärleksfull och omtänksam gåva till människor du bryr dig om, på dina villkor.

 • Kostnadsfritt inledande samtal
 • Bevittning ingår
 • Fakturering efter avslutat ärende
Läs mer om Testamente
Fysisk förvaring

Dokumentförvaring

1 695 kr - Engångskostnad

Förvara dina juridiska handlingar hos oss och säkerställ att de hamnar i rätt händer den dagen du inte längre finns.

 • Förvara ditt testamente
 • Begravningsönskemål
 • Andra värdefulla handlingar

Juridisk rådgivning

2 095 kr/tim

Vi reder ut dina juridiska frågeställningar och vägleder dig utifrån dina behov.

 • Kostnadsfritt inledande samtal
 • Fri avbokning
 • Fakturering efter avslutat ärende

Livsögonblick

Livsögonblick

"Jag och pappa väntade så förväntansfullt på dig. Vem var du där inne? Trots att du är så liten, är du det största som hänt oss!"

"Mormor, minns du somrarna på landet? Vi satt ute på trappan och klappade grannens kattungar. Jag hade kunnat sitta där hela dagen med dig."

“Minns du hur starkt solen sken på vår bröllopsdag? Tänk hur snabbt dagen gick, trots månader av planering.”

Vi hjälper dig vart du än befinner dig.

Välkommen till våra kontor runt om i landet för ett personligt möte. Du kan alltid ringa till oss för ett kostnadsfritt samtal.