Jobba med oss

Vi gör det svåra, lite enklare.

Vi är nyfikna på dig.

Vi är alltid intresserade av att träffa människor som vill bidra till att göra juridik enklare och mer tillgänglig och samtidigt skapa tryggare liv genom juridisk rådgivning. Om du är en sann människoperson som brinner för juridik och kundnöjdhet vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar mer om hur du kan bidra!

Välkommen hem till en arbetsplats bland vänner.

Vi är inte som alla andra och det är vi stolta över!

 • Inkluderande för alla
 • Ser människan
 • Gör juridik enkel och tillgänglig
 • Hyllar livets mångfald
 • HBTQI-diplomerad juristbyrå

Vi älskar vårt jobb.

Det unika med Juristbolaget® är våra medarbetares sällsynta kraft och kapacitet. Våra olika personligheter matchar våra kunders mångfald. Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är egenskaper som är viktiga. Genom att vara en del av oss ger du andra människor trygghet genom livet genom juridisk vägledning.

Vi prioriterar personlig utveckling och välmående för våra anställda. Vi vill möta varandra och våra klienter med lyhördhet och medmänsklighet. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stimulans i mycket varierande arbetsuppgifter. Stundtals är det högt tempo, men du är alltid omgiven av varma kollegor.

Våra medarbetare är utåtriktade, har hög servicekänsla och förmågan att skapa förtroende hos andra. För att säkerställa kvaliteten i vårt arbete är tillförlitlig administration en betydande faktor. Vi värdesätter struktur och noggrannhet. Att uppskatta självständigt arbete och att vara självmotiverad är en fördel.

Vi är goda lyssnare och uppskattar att arbeta med människor. Samtidigt är vi problemlösare som gillar att ha många bollar i luften.

Vi älskar också att arbeta i ett proaktivt företag under tillväxt med höga förväntningar, arbetstempo och effektiva beslutsprocesser.

Förmåner hos oss!

Vi vill att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

För oss är trygghet viktigt och att du även ska ha det bra på ålderns höst. Vi erbjuder förmånliga pensionslösningar och individull rådgivning för den som är intresserad.

Hälsan kommer först! Vi erbjuder alla våra medarbetare ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Vi har en förebyggande hälso- och sjukvårdsförsäkring som erbjuder våra medarbetare stöd och coachning i olika livssituationer.

För att du ska kunna växa i din roll erbjuder vi breddutbildningar varvat med individuella utbildningsinsatser. Dessutom har du en årlig kurspott på åtta timmar som du kan använda fritt för att gå externa kurser på arbetstid.

Det är viktigt att fira framgångar tillsammans och lyfta varandra - det kan vara allt från en bra dag till en kollegas speciella dag. Varje år samlas hela Juristbolaget tillsammans med vårt syskon Begravningbolaget för att bygga relationer.

Alla människor har rätt att förstå sina rättigheter.

 • Individanpassad rådgivning
 • Hos oss är alla unika
 • HBTQI-diplomerad juristbyrå

Hos oss är individen i fokus och vi vill ditt bästa. Vi ser till människors rättigheter, oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Hos oss är individen i fokus och vi vill ditt bästa. Vi ser till människors rättigheter, oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Lediga tjänster

 • Senior processjurist

  Stockholm

Bli en av oss!

Vi är stolta över att vara en arbetsplats där människor trivs och når sin fulla potential. Vi söker alltid efter engagerade och talangfulla personer som delar vår vision och vill vara en del av vårt team.