Juristbolaget skalar upp och gör familjejuridik enklare

Juristbolaget vilar på trygga fundament av kunskap, historia och respekt för tradition. Nu adderar vi enkelhet och tillgänglighet till ledorden och blir en modernare version av Juristbolaget.

Det finns många fördelar med den trygga och kunskapsbaserade grund som Juristbolaget vilat på sedan starten för 6 år sen. Men erfarenheten har också gett insikt om att juristbranschen behöver förändras för att fortsätta vara aktuell. Juristbolaget tar nu stora steg framåt genom att förenkla och tillgängliggöra familjejuridik.

– Vi är just nu på en spännande resa där Juristbolaget omformar juristbranschen för att passa vår samtid. Processer, administration och legala åtaganden är fortfarande vår uppgift men det är inte vårt enda syfte och funktion. Vår målsättning är att vara en familjejuridisk byrå som skapar trygghet genom att göra juridiken enklare och mer tillgänglig
, säger Erik Stenekas, VD och grundare av Juristbolaget.

Behovet av en familjejuridisk byrå med modernare arbetssätt har Juristbolaget sett och lärt av både kunderna och branschen. Omtaget är ett sätt för företaget att växa ur möten med människor. En familjejuridisk byrå som fokuserar på det mänskliga mötet och omformar sig efter människors behov är alltid relevant, även i framtiden.

Stark lokal förankring och digitalt utbud ska ge ökad tillgänglighet
För att kunna fokusera på det mänskliga mötet tror Juristbolaget starkt på att finnas där människor finns, oavsett hur. Moderniseringen i företaget syns både i det digitala utbudet och genom förstärkt närvaro på 30 orter i Sverige.

– Mötet och närheten kommer alltid vara centralt, därför ökar Juristbolaget närvaron på 30 orter i landet. Samtidigt lever vi idag utspridda över Sverige och världen vilket ställer högre krav på paketeringen av juridiska tjänster. Vi låser oss inte vid det fysiska mötet, utan tillgängliggör skräddarsydda online-lösningar för att göra juridiken enklare, mer personlig och till en naturlig del av livet. Vi vill sudda ut gränserna och göra juridiken mer vardaglig, fortsätter Erik Stenekas.

Hur debiterar Juristbolaget?
Debiteringen är ofta elefanten i rummet. Ibland upplever våra klienter en oro över att juridiska tjänster debiteras med en löpande timtaxa. I vissa fall är det fortfarande en förutsättning för att vi ska kunna leverera det som efterfrågas med säkerställd kvalitet. Men vi erbjuder nu där det är möjligt vissa av våra tjänster till fasta och konkurrenskraftiga priser. Det handlar om att vi lyssnat på våra klienters behov och nu stolt kan tillgodose dem genom smarta online-lösningar. Tillgängligt och enkelt!

En ovanligt vanlig familjejuridisk byrå
Juristbolaget hyllar livets mångfärgade variation och vi kallar oss gärna en ovanligt vanlig juristbyrå. Våra jurister möter människor med glädje och kärlek, där varje individ är unik och värdefull. Där andra ser vedertagna normer, ser vi människor. Där andra ser processer, ser vi unika livssituationer. Hos oss är det medmänniskan som styr arbetet. Våra jurister brinner för att göra familjejuridik enklare och mer tillgänglig. Men vi gillar pizza, mello och charter precis som alla andra.

– Våra juridiska tjänster är inte det unika med oss, det unika är den utveckling och anpassning vi gör med fokus på omvärlden vi lever i. Jag vill passa på lyfta fram och tacka mina fantastiska medarbetare som gör resan möjlig. Där andra i branschen ser normer och orubbliga traditioner kommer vi fortsätta att se möjligheter. Vi är inte som alla andra och det är vi stolta över”, avslutar Erik Stenekas.

Kontakt:
Erik Stenekas
VD & Grundare
Tel: 070-996 38 83
erik@juristbolaget.se